olakšanje za mališane

ČAKOVEČKA BOLNICA Odjel otorinolaringologije je bogatiji za novi uređaj koji će olakšavati preglede pacijentima

Bolnica Čakovec kupila je novi uređaj koji ima izuzetno tanku optičku cijev što će uvelike olakšati podnošljivost samog pregelda našim pacijentima, a naročito najmlađim pacijentima koji dolaze ma pregled i procjenu veličine adenoidne vegetacije-treće mandule

Također dolazi s jednokratnim navlakama samog endoskopskog savitljivog dijela što olakšava rukovanje i održavanje, a time i izdržljivost i dugotrajnost. Izvor svjetla je prenosna USBom punjiva baterija što omogućava mobilnost uređaja i mogućnost pregleda pacijenata na drugim odjelima, hitnoj službi.

-Endoskopskim uređajem dijagnosticiramo razne bolesti regija glave i vrata koje su inače inspekcijskom pregeldu nedostupne, bolesti glasnica, donjeg dijela ždrijela, bolesti nosa, sinusa. Tanjim endoskopskim uređajem spomenuta područja lakše su dostupna vizualizaciji, a sjajna različivost kamere uvelike olakšava vidljivost i najsitnijih promjena sluznice. Uređaj je preuzeo zamjenik ravnatelja i voditelj Orl odjela dr. Danko Blažeka sa svojim timom. – kažu iz bolnice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije