NEKA JE PLESA I ZABAVE

FOTO/VIDEO Jubilarno Porcijunkulovo: Zdenka Kovačiček rasplesala publiku na otvaranju!

Danas je svečano započelo najveće međimursko proštenje - 60. Porcijunkulovo, koje je privuklo tisuće posjetitelja u srcu Čakovca

Naša najveća manifestacija ponovno je oživjela grad svojim bogatim kulturnim, duhovnim i zabavnim programom.

Sunčano i toplo vrijeme dodatno je uljepšalo početak proštenja, omogućivši posjetiteljima da bezbrižno uživaju u brojnim aktivnostima koje su pripremljene za sve uzraste. Park zona, smještena u blizini Perivoja Zrinski, jedna je od glavnih atrakcija ovogodišnjeg Porcijunkulova.

Park zona sastoji se od Dekline oaze i dječjeg parka, dva prostora posebno osmišljena za opuštanje i zabavu. Deklina oaza, nazvana po legendarnom međimurskom liku, nudi ugodno okruženje za odrasle, dok dječji park vrvi aktivnostima za najmlađe posjetitelje.

Večeras je na pozornici Dekline oaze nastupila jedna od zvijezda hrvatske glazbene scene, Zdenka Kovačiček. Svojim prepoznatljivim glasom i energičnim izvedbama, Kovačiček je oduševila publiku koja je pjevala i plesala uz njene poznate hitove.

Njena karizma i snažna interpretacija dodatno su podigli atmosferu, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Osim glazbenih nastupa, posjetitelji mogu uživati i u raznim izložbama, radionicama, te tradicionalnim međimurskim specijalitetima koji se nude na štandovima duž glavnih ulica.

Bogat program uključuje i nastupe folklornih skupina, kazališne predstave, te sportske aktivnosti, osiguravajući da svaki posjetitelj pronađe nešto po svom ukusu.

Prva večer 60. Porcijunkulova pokazala je da je ova manifestacija i dalje jedan od najvažnijih događaja u regiji, okupljajući ljude iz svih krajeva Hrvatske i šire. Posjetitelji su oduševljeni atmosferom, raznovrsnim sadržajem i toplim prijemom domaćina.

Pogledajte u našoj fotogaleriji kako je bilo na otvaranju ovogodišnjeg Porcijunkulova i osjetite djelić jedinstvenog doživljaja koji ovo proštenje pruža.

Ne propustite priliku posjetiti Čakovec i biti dio ovog velikog slavlja!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije