vrijedan ugovor

VELIKI RADOVI Općina Sveti Martin na Muri i Team Građenje potpisali ugovor vrijedan više od milijun eura

Danas, 1. kolovoza, potpisan je Ugovor za predmet javne nabave Izgradnja Doma kulture u Svetom Martinu na Muri - 3. faza između naručitelja Općine Sveti Martin na Muri, koju je zastupao načelnik Martin Srša i izvoditelja radova firme Team Građenje d.o.o. iz Čakovca koju je zastupao direktor Igor Hoblaj

Vrijednost radova iznosi 1.062.400,36 € s PDV od čega je Ministarstvo kulture i medija RH osiguralo 200.000 eura dok je ostatak osiguran iz Proračuna općine.

Potpisivanju Ugovora u ime Općine prisustvovala je i voditeljica projekta i referentica za proračun i financije Kristina Tuksar, a uz direktora TEAM GRAĐENJA prisustvovao je voditelj gradilišta Matija Prša.

Prilikom potpisivanja Ugovora i obilaska gradilišta, dogovoreno je kako bi se uvođenje u posao započelo 26.kolovoza 2024., a početak radova tjedan dana kasnije, početkom rujna.

U III. fazi izgradnje izvodit će se radovi na vanjskoj ovojnici građevine – krov, stolarija i fasada te građevinsko obrtnički radovi, hidro instalacije, elektroinstalacije te termo tehničke instalacije.

Nakon III. faze slijedi unutarnje uređenje i opremanje te vanjsko uređenje i uređenje okoliša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije