USUSRET PORCIJUNKULOVOME

FOTO Neprežaljeni Massimo pjevao 2014. na Porcijunkulovu – tko se sjeća koncerta?

Prisjetite se kako je sve izgledalo 2014. godine!

Mnoštvo obožavatelja u ljetnoj večeri 3. kolovoza 2014. godine uživalo je u romantičnim pjesmama jednog od najljepših glasova domaće estrade. – neprežaljenog Massima.

Popularni istarski pjevač za ovu je priliku odabrao presjek iz svih perioda svojega dugogodišnjeg stvaralaštva. Veliki dio publike je došao dobro pripremljen na koncert, te su pjesme koje su se nizale jedna za drugom, sa svojim refrenima bile primljene s oduševljenjem.

Iako Massimo više nije s nama, njegove pjesme ‘živjet’ će vječno. U fotogaleriji pogledajte kako je bilo davne 2014. godine!

Na glavnoj pozornici ovogodišnjeg 60. Porcijunkulova, u SRC-u Mladost, publiku će zabavljati: A strana,, Vesna Pisarović, Halid Bešlić, Jole i Crvena jabuka.

Prvu večer i na dan otvorenja 1. kolovoza stiže ekipa iz A strane, u petak se pleše uz hitove Vesne Pisarović dok u subotu nastupa legendarni Halid Bešlić. U nedjelju na scenu dolazi jedan, jedini Jole, a ponedjeljak je rezerviran za Crvenu jabuku koja će i zatvoriti ovogodišnje izdanje Porcijunkulova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije