UDURGA UDOMITELJA

ZABAVA ZA DJECU Ljetne radionice u Udruzi udomitelja Međimurja

Tijekom srpnja, uspješno je provedeno 4 edukativnih i 4 likovnih radionica

Po završetku školske godine, Udruga udomitelja djece Međimurja, pripremila je različite radionice za udomiteljsku djecu.

Tijekom srpnja, uspješno je provedeno 4 edukativnih i 4 likovnih radionica. Djeca su imala priliku ponoviti i usavršiti ili pak naučiti nešto novo iz engleskog i njemačkog jezika, a na kreativnim radionicama naučila su tehniku origami, pisanje kratkih priča i ilustriranje i drugo. Osoba zadužena za osmišljavanje i provođenje radionica jest Maja Horvat. a u pomoć su joj stigle vanjske suradnice Ena Cilar i Gabriela Novak.

U ostatku ljetnih praznika, Udruga će provesti još likovnih i edukativnih radionica, koje će se po potrebi nastaviti i tijekom školske godine.

Ova publikacija izrađena je uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Sadržaj ovog teksta u isključivoj je odgovornosti udruge i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije