SVI U BEDEM!

ČAKOVEC Posjetite izložbu ‘Graditeljska u Bedemu’

Caffe Bar Bedem u Čakovcu ponosno predstavlja izložbu "Graditeljska u Bedemu," koja će krasiti njihove prostorije sve do 10. rujna 2024. godine

Izložba donosi najbolje radove talentiranih učenika iz Graditeljske škole Čakovec, prikazujući širok spektar vještina i kreativnosti koje njihovi učenici posjeduju.

Izložba obuhvaća radove koji na najbolji način prezentiraju zanimanja za koja se učenici školuju. Posjetitelji će imati priliku vidjeti raznolike umjetničke izraze, uključujući keramičke skulpture, svakodnevne predmete, slike i crteže.

Svaki rad odražava jedinstvene talente i marljivost mladih umjetnika te pruža uvid u njihovu posvećenost i strast prema svom zanatu.

Izložba nije samo prilika za učenike da pokažu svoje vještine, već i za lokalnu zajednicu da podrži mlade talente i uživa u njihovom stvaralaštvu. Caffe Bar Bedem, poznat po podršci kulturnim i umjetničkim događanjima, još jednom je dokazao svoju predanost promicanju lokalne umjetnosti i kreativnosti.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete Caffe Bar Bedem i uživaju u izložbi koja slavi talent i trud mladih umjetnika iz Graditeljske škole Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije