visok 2,16 metara

ODUŠEVIO NA FORESTLANDU NBA igrač Shaquille O’Neal nastupio prvi put u Međimurju

Shaquille O’Neal nastupio sa sinom koji je veliki fan Luke Modrića, a imao je i dva posebna uvjeta za organizatore

Legendarni košarkaš Shaquille O’Neal (52), u glazbenom svijetu poznat i kao DJ Diesel, u subotu navečer zatvorio je 12. izdanje popularnog festivala Forestland u Međimurju.

-Rekao mi je: ‘Ja nisam Shaq O’Neal, ja sam O’Nealović’ – govori za 24sata Krešimir Biškup iz organizacije festivala.

Tako se prozvao prošle godine dok je nastupao na Krku, a zeleni dres s ‘novim prezimenom’ nosio je i na prvom nastupu na Forestlandu.

Čarobnu šumu Hortus Croatije posjetilo je 8000 posjetitelja tijekom dva dana festivala, a mnogi su iščekivali nastup četverostrukog NBA prvaka. Atmosferu nije pokvarila ni kiša, koja je padala oba dana festivala.

-Na početku nastupa rekao je: ‘Dobra večer, Hrvatska, kako ste?’, a kasnije je ponavljao: ‘Vidimo se iduće godine’ – priča nam Biškup, koji se nada da će se ‘O’Nealović’ vratiti i iduće godine na 13. izdanje ovoga festivala.

Košarkaš ga je osvojio pristupačnošću, a bio je spreman i na autograme te fotografiranje s fanovima.

-Zahtijevao je tri pizze u backstageu iz naše forestlandske pizzerije nakon što je vidio neonski natpis ‘pizza’. Uz to, trebao je i nešto viši stol za nastup, da bi na kraju i on stajao na stepenici za ostale izvođače, a sve kako bi ga publika vidjela – govori Biškup.

Prvom nastupu nekadašnje NBA zvijezde na Forestlandu prethodio je nastup njegova sina Mylesa, koji je obukao Modrićev reprezentativni dres s brojem 10, što je dodatno oduševilo posjetitelje, pišu 24sata.

-Myles je rekao prije Forestlanda da ima pripremljen specijalan outfit osobe koju voli i poštuje te da ovoga puta neće biti u košarkaškom dresu – ističe Biškup, koji je kao i ostali ostao iznenađen odabirom outfita.
Shaquille O’Neal već je ranije nastupao u Hrvatskoj kao DJ Diesel, a prvi nastup održao je na “hrvatskoj Ibizi”, popularnom Zrću.

Košarkaš, 2,16 metara visok, ostvario je briljantnu NBA karijeru u Los Angeles Lakersima.

-Mislim da sve ovo govori o nastupu ovakve zvijezde i pojave na Forestlandu, u Međimurju i ljubavi prema Hrvatskoj – hvali Biškup legendarnog O’Neala.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije