TZ Sveti Martin na Muri

DANI TURIZMA U Svetom Martinu na Muri tradicionalna ‘Povorka starih običaja i zanata’

Nezaboravno iskustvo u kojem se prikazuju stari zanati i običaji

Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri s ponosom najavljuje 52. izdanje tradicionalne “Povorke starih običaja i zanata”, koja će se održati u subotu, 17. kolovoza 2024. godine, povodom Dana turizma Općine Sveti Martin na Muri.

Ovaj događaj, od velike važnosti za očuvanje kulturne baštine i turističku promociju kraja, nudi priliku za nezaboravno iskustvo u kojem se prikazuju stari zanati i običaji.

Povorka će se kretati od Marofa do centra Svetog Martina na Muri. Okupljanje sudionika planirano je u Marofu, kod pilja, od 17:30 sati, dok je službeni start povorke predviđen za 18:00 sati.

Pogledajte kako to izgleda!

-Pozivamo sve udruge, organizacije i pojedince da se uključe sa svojim kreativnim sadržajima i prezentacijama. Ovaj događaj nudi jedinstvenu priliku za predstavljanje starih zanata, običaja ili specifičnih kulturnih elemenata te istovremeno doprinosi očuvanju naše bogate kulturne baštine.

Za sve sudionike povorke, koji će svojom originalnošću uprizoriti stare običaje ili prezentirati svoju udrugu, osigurana je okrijepa u šatoru na sportskom igralištu Osnovne škole Sveti Martin na Muri.

Sudjelovanje je potrebno potvrditi na broj telefona 040/868-619 ili putem e-maila na info@svetimartin.hr – poručuju organizatori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije