U Goričanu otvorena izložba članova Udruge “Slika”

Povodom Dana općine Goričan, u subotu je otvorena tradicionalna izložba radova članova Umjetničko-likovne udruge “Slika” Općine Goričan. U prostoru Doma kulture dvadesetak članova udruge postavilo je svoje radove, od kojih je većina u tehnici ulje na platnu, ima i crteža olovkom, temperama i tušem, a na većini radova motiv je cvijeće.

Cvijeće je prirodni fenomen koji nas uvijek zadivljuje svojim bojama, mirisima, oblicima i simbolikom. Prati nas od rođenja do groba i zato mu poklanjamo posebnu pažnju i njegu. Također i ostali motivi su zastupljeni u radovima gorčkih slikara i umjetnika kao što su pejzaž, motivi mjesta, rijeka Mura i  potok Trnava.

Autori koji su izložili svoje radove na ovoj izložbi su Drago Andrašek, Marija Bašnec, Tamara Dolšak, Marina Dukić, Slavko Dukić, Anđelko Farkaš, Jelena Farkaš, Stjepan Farkaš, Miljenko Kranjčec, Đurđa Marđetko, Josipa Marđetko, Nadica Patafta, Rea Perić, Ivan Pintar, Julija Pongrac, Natalija Strahija, Emanuel Varović, Vlado Vičar i Vlatka-Karla Vičar. Zanimljivu izložbu možete razgledati sve do 23. srpnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije