bilo je zanimljivo

KORISNE INFORMACIJE Mještani gornjeg Međimurja informirani o važnim preventivnim akcijama

U ponedjeljak i utorak, 22. i 23. srpnja preventivke iz Policijske postaje Mursko Središće, uz korištenje Mobilnog preventivnog centra policije, mještanima Štrigove i Gornjeg Mihaljevca predstavile su aktivnosti iz preventivnih akcija "Zajedno do veće sigurnosti" (Ne ostavljajte djecu samu u vozilima!) i "Zajedno" (trgovanje ljudima)

Zainteresiranim građanima prenijete su informacije o modalitetima kažnjivog ponašanja “trgovanja ljudima” u nastojanju da svaki pojedinac doprinese prepoznavanju opasnih situacija, kao i proaktivno detektiranje potencijalnih prijetnji te kako ni sami ne bi postali žrtve kakve vrste kažnjivih ponašanja.


Ujedno, policijske službenice građanima su predstavile preventivne aktivnosti iz akcije “Ne ostavljajte djecu samu u vozilima!” s ciljem upozoravanja na opasnosti ostavljanja djece bez nadzora u zatvorenom vozili, o mogućim posljedicama i mjerama koje su potrebne kako bi se spriječio nastanak neželjenih posljedica te o zakonskim odredbama kojima se krše djetetova prava.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije