za svakog ponešto

PEKLENICA Ovaj vikend rezervirajte za turnir prepun odličnog nogometa, zabave i gastronomskih delicija!

Nogometni klub „Plavi“ Peklenica nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju organiziranja ljetnog nogometnog turnira, te sve navijače i simpatizere poziva na 2 dana nogometne fešte na igralištu NK“Plavih“ Peklenica

 Turnir se organizira ovaj vikend (subota 27.7. i nedjelja 28.7.). Na samom turniru nastupaju; NK“Polet“ Sv. Martin na Muri NK“Podturen“ Podturen NK“Mura“ Hlapičina NK“Plavi“ Peklenica.

Raspored utakmica

Subota

16:00 NK“Podturen“ Podturen : NK“Plavi“ Peklenica

18:00 NK“Polet“ Sv. Martin na Muri : NK“Mura“ Hlapičina

Nedjelja

16:00 Utakmica za 3. mjesto

18:00 Finalna utakmica

Osim odličnih utakmica i sigurni smo velemajstorskih poteza nogometnih ekipa koje sudjeluju na turniru, „Plavi“ su vam i ove godine pripremili bogatu ponudu jela i hladnih pića, a svakako izdvajamo vol sa ražnja koji se u Peklenici priprema već 20-tak godina.

Prve porcije vola sa ražnja bit će dostupne u subotu 27.7. već od 12 sati. Dodatna gastronomska ponuda je pripremljena i u vidu ćevapa i hot-dogova. Subotnje veće prostor nogometnog igrališta u Peklenici ispunit će vedri zvuci velemajstora tamburica i fešte jer dolaze T.S. Kumovi, a s njima je dobra fešta uvijek zagarantirana.

Nedjeljno poslijepodne također provedite na igralištu u Peklenici, jer Vas očekuju nadaleko poznati peklenički langoši. Oba dana za sve klince pripremljen je i veliki, besplatni napuhanac.

-Svakako vas pozivamo da ovaj vikend provedete u kombinaciji sporta, ugodnog druženja, dobre gastronomske ponude i dobre fešte, a sve to u Peklenici na igralištu NK“Plavi“- poručuju organizatori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije