došlo je vrijeme rastanka

OMILJENI SVEĆENIK Župnik Darko Kelemenić nakon 25 godina odlazi iz Svetog Jurja u Trnju

Župnik Darko Kelemenić ostat će zauvijek u srcima župljana

Vlč. Darko Kelemenić, jedan od najomiljenijih svećenika u Međimurju, napušta svoju dugogodišnju službu u Župi Sveti Juraj u Trnju. Nakon 25 godina posvećenog rada i duhovnog vođenja ove zajednice, Darko Kelemenić odlazi na novu dužnost u Pitomaču, prema odluci varaždinskog biskupa Bože Radoša.

Vlč. Kelemenić služio je kao župnik Župe Sveti Juraj u Trnju od kolovoza 1999. godine, preuzimajući dužnost od dotadašnjeg župnika Stjepana Markušića. Tijekom svog mandata, postao je omiljen među župljanima, zahvaljujući svojoj predanosti, ljubaznosti i duhovnoj potpori koju je nesebično pružao zajednici.

Župa Sveti Juraj u Trnju obuhvaća naselja Čehovec, Hodošan, Palinove, Turčišće, Donji Pustakovec i Donji Hrašćan, a naselje Čehovec je također dio Grada Preloga. Župljani su kroz godine zavoljeli svog svećenika, a njegova prisutnost i doprinos bit će dugo pamćeni.

Na mjesto vlč. Kelemenića dolazi vlč. lic. theol. Silvio Košćak iz Đelekovca. Župljani Svetog Jurja u Trnju s nestrpljenjem očekuju dolazak novog župnika, dok se istovremeno pripremaju za oproštaj od vlč. Kelemenića, znajući da će on uvijek ostati u njihovim srcima.

Župljani i šira zajednica žele vlč. Kelemeniću sve najbolje u njegovoj novoj službi u Pitomači, zahvalni za sve godine koje je proveo među njima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije