FOTOKRITIKA

ROTOR KOD LIDLA Uređuje se novi kružni tok, a smeće se nakuplja

Dok se novi kružni tok kod Lidla privodi kraju i uređuje se okoliš oko rotora, tek par koraka dalje, zapravo na samom početku rotora već neko vrijeme nastaje prava mala deponija smeća

Dok se novi kružni tok kod Lidla privodi kraju i uređuje se okoliš oko rotora, tek par koraka dalje, zapravo na samom početku rotora već neko vrijeme nastaje prava mala deponija smeća. Prije točno 12 dana bili smo na istom mjestu i fotografirali početak asfaltiranja kružnog toka te smo već onda primijetili da se oko spremnika za recikliranje nakupljaju vrećice otpada.

Danas smo primijetili da je hrpa narasla, a vrane su počele razvlačiti smeće po livadi. Stanari obližnje zgrade koji su prolazili u trenutku kada smo mi fotografirali mini deponiju, doviknuli su nam da se nitko ne želi pobrinuti za uklanjanje smeća. Na naše pitanje znaju li tko je odložio smeće na neprimjerenom mjestu, odgovorili su “one malo veće crne vrane”. Pametnome dosta.

Nadamo se da će se smeće ukloniti prije otvorenja rotora – treba zapuhati samo malo jači vjetar i evo smeća na novom kružnom toku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije