mačkovec

NE PROPUSTITE Sudjelujte u humanitarnoj utrci i učinite lijepo djelo za Udrugu za Sindrom Down Međimurske županije

-Pripremite se osjetiti uzbuđenje i užurbanost staze u 3. humanitarnoj utrci Sindrom Down Međimurske županije - poručuju organizatori

Ova uzbudljiva humanitarna utrka će sudionike izazvati da savladaju teren dok su okruženi zadivljujućim pogledom na prirodne ljepote.

-Naša 3. humanitarna utrka Sindrom Down Međimurske županije je jedinstvena prilika za istraživanje sela i podršku Udruzi za sindrom Down Međimurske županije. Bilo da ste iskusni trkač ili samo tražite živopisnu vježbu, pripremite se za dan na svježem zraku, tjelovježbi i zajednici. Sav prihod od događaja ići će izravno za podršku Udruga za sindrom Down Međimurske županije. – kažu iz Udruge.

Povedite svoju voljenu osobu i stvarajte uspomene zajedno dok svladavate stazu ruku pod ruku u potpori Udruge za sindrom Down Međimurske županije!

-Zadovoljstvo nam je najaviti našu nadolazeću dobrotvornu akciju, čiji je cilj prikupljanje sredstava za organizacije lokalne zajednice kojima je pomoć potrebna i pozitivno utjecati na njihove živote.

Trebaju nam divni ljudi koji će oživjeti projekt koji je stvarno potreban Udruzi za sindrom Down Međimurske županije.

Pridružite nam se u nezaboravnoj avanturi na stazama! Registrirajte se možete od 01.08.2024.Sva obavijest o uplati bit će objavljena naknadno na našoj Facebook stranici Zajedno za druge. – pozivaju organizatori.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije