Tisuće partijanera plesalo

FOTO Kakvo ludilo na Forestlandu: Tisuće plesale usprkos kiši u Međimurju

Usprkos kiši, tisuće posjetitelja plesale su do ranih jutarnjih sati, uživajući u spektakularnim nastupima

Prva noć dvanaestog izdanja Forestland Festivala u Međimurju pokazala je zašto je ovaj događaj postao jedan od najpopularnijih glazbenih festivala u regiji. Usprkos kiši, tisuće posjetitelja plesale su do ranih jutarnjih sati, uživajući u spektakularnim nastupima.

Fedde Le Grand, Paolo Barbato, Dino DZ, Timo G, Divolly & Markward, Relja i BLKN gang, kao i mladi rep artisti Noa i Lil’Frenky, oduševili su publiku svojim energičnim izvedbama. Vrući ljetni dan i vrhunac toplinskog vala nisu spriječili posjetitelje da stignu u Međimurje i uživaju u glazbenoj magiji.

Drugi dan Forestland Festivala počinje u 15:00 sati, prema predviđenoj satnici, a očekuje se još više uzbuđenja. Večer će kulminirati nastupima DJ Diesela, Architecta, Devita i brojnih drugih izvođača, koji će dodatno zagrijati atmosferu i pružiti nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima.

Bez obzira na vremenske uvjete, Forestland Festival pokazuje da glazba i dobra zabava uvijek nađu put do srca ljudi. Vidimo se na drugom danu festivala!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije