štrigovske noći

VIDEO I FOTO Spektakularna glazbena večer: Vanna zasjala na Mađerkinom bregu

Vanna je svojim izvedbama i emotivnim interpretacijama stvorila nezaboravan doživljaj

Štrigovske noći su službeno započele s nezaboravnom glazbenom večeri! U petak, 19. srpnja 2024. godine, na prekrasnom Mađerkinom bregu, posjetitelji su imali priliku uživati u spektakularnom koncertu glazbene dive Vanne.

Večer je započela u idiličnom okruženju, gdje su se posjetitelji okupili kako bi uživali u zvucima Vanninih najvećih hitova. Njezina energija i karizma ispunile su atmosferu, a publika je bila oduševljena svakim trenutkom. Vanna je svojim izvedbama i emotivnim interpretacijama stvorila nezaboravan doživljaj, podsjećajući sve prisutne zašto je smatraju jednom od najvećih glazbenih zvijezda na ovim prostorima.

Štrigovske noći su i ove godine dokazale da su jedan od najvažnijih kulturnih događaja u tom kraju, pružajući mještanima i posjetiteljima priliku da uživaju u vrhunskoj glazbi i druženju na jedinstvenom Mađerkinom bregu.

Kako je bilo – pogledajte u fotogaleriji.

U subotu, 20. srpnja u 18.30 je dječja utrka, a u 19 sati glavna utrka i utrka građana Stridon run, nakon utrke u Domu kulture Štrigova u 19:30 održat će se koncert Vanessa Kralj i gosti – Privatt band (koncert humanitarnog karaktera za UOLL), a u 21:30 nastupa band Tragovi. Nedjelja 21. srpnja od 13:00 rezervirana je za Međimursku žlicu (kuhanje tradicionalnih međimurskih jela na žlicu), u 15.00 KUU Društvo žena Gornji Kraljevec / Ignac Šardi Međimurski zajtrk i večerja, od 16:00 narodno veselje uz Fortuna band, te predstavljanje ekipa Međimurska žlica i podjela jela. U 18:00 nastupa Plesni studio Marti – svetomartinske mažoretkinje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije