druženje i sport

NIŠTA IM NEĆE DAN POKVARITI Članice udruge ‘Sport za sve ZGorčan’ sportskim aktivnostima prkose ljetnim vrućinama

Ljetne vrućine i sparine nisu prepreka za žene iz udruge 'Sport za sve ZGorčan' koje se znaju odlično provesti i zabaviti, čak i bez prisutnosti predsjednika Udruge, Zvonimira Lepoglavca

Citirajući stihove popularne pjesme grupe TBF-a, “Ništa mi neće ovi dan pokvarit”, ove žene pokazuju da im ništa ne može omesti dobar provod.

I ove ljetne tople ljetne večeri članice udruge provode u ugodnom druženju. Tako je i naša Mateja Balent prilikom standardne vožnje svoje biciklističke rute naišla na osmero žena koje su se zabavljale kroz razne sportske aktivnosti.

Pikado, viseća kuglana, bacanje loptice u koš i bacanje kolutova samo su neki od sportova u kojima su sudjelovale. Sve su to obavljale posve opušteno, a najvažnije im je bilo zajedničko druženje i smijeh koji su dijelile.

-Bilo ih je prekrasno vidjeti – rekla je Mateja. – Kažu da ih vrućine ne sputavaju u sportskim aktivnostima. Naprotiv, uživaju u zajedničkom druženju.

Ove žene dokazuju da je društveno povezivanje i aktivan stil života najbolji recept za prevladavanje ljetnih vrućina. Uskoro ih očekuju i festivali nordijskog hodanja u kojima će rado sudjelovati nastavljajući prkositi visokim temperaturama i uživati u svakom trenutku ljeta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije