NAŠA BOLNICA

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA Novo Upravno vijeće bolnice sastaje se sutra: Na dnevnom redu razrješenje ravnatelja

Na službenim stranicama Županijske bolnice Čakovec objavljen je poziv na prvu konstituirajuću sjednicu Upravnog vijeća ŽB Čakovec koja će se održati sutra, 19. srpnja u 13 sati u prostorijama Ravnateljstva bolnice

Na službenim stranicama Županijske bolnice Čakovec objavljen je poziv na prvu konstituirajuću sjednicu Upravnog vijeća ŽB Čakovec koja će se održati sutra, 19. srpnja u 13 sati u prostorijama Ravnateljstva bolnice.

Iako su se mnogi nadali da će dosadašnji ravnatelj Igor Šegović nastaviti obavljati svoju funkciju do kraja mandata 2025. godine, na dnevnom se redu sjednice ipak našla točka “Razrješenje ravnatelja i zamjenika ravnatelja” te točke “Imenovanje vršitelja dužnosti ravnatelja” te “Imenovanje vršitelja dužnosti zamjenika v.d. ravnatelja”.

Male šanse

Šanse da doktor Šegović ostane v.d. ravnatelja su male, jer su vladajući priklonjeni drugim opcijama, između ostalog i Nikoli Hrenu, predstojniku Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Čakovcu koji je potvrdio da je jedan od kandidata u utrci za mjesto ravnatelja.

Nedostaje jedan član

Zanimljivo je i to što je na službenim stranicama Županijske bolnice Čakovec objavljen popis imena, odnosno novih članova Upravnog vijeća. Predsjednica Upravnog vijeća je Antonia Marodi Medvedec, poduzetnica iz Donjeg Međimurja te kći Tonija Marodija, koju je uz Marka Jurovića, Ivanu Batisweiler i Anitu Milas Anžić imenovala država, dok je predstavnica Županije u UV-u dr. sc. Sonja Tošić-Grlač (dosadašnja predsjednica UV-a), a jedan od predstavnika zaposlenika bolnice je dr. med. Dražen Krištofić (dosadašnji član UV-a).

U objavljenom popisu nedostaje posljednji član iz redova zaposlenika bolnice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije