imali probno snimanje

SWEET MERY NE MIRUJE Marija Zadravec postala mentorica mladom talentu Dominiku

- Ovaj mladi talent od 21 godine nosi sa sobom veliki potencijal da postane zvijezda na svjetskoj razini - poručuje Marija

Međimurka Marija Zadravec ponatija kao Sweet Mery koja glumi u filmovima za odrasle postala je ponosna mentorica jednom mladom glumcu koji je odlučio krenuti njezinim stopama.

Marija ga polako, ali sigurno uvodi u taj svijet.

-Nakon dugog razdoblja bez muškog profesionalnog glumca u filmovima za odrasle u Hrvatskoj, ponosno vam predstavljam Dominika. Ovaj mladi talent od 21 godine nosi sa sobom veliki potencijal da postane zvijezda na svjetskoj razini. Izuzetno sam sretna što je odabrao baš mene da mu budem mentorica, da mu pružim savjete i usmjerim ga prema najvećim svjetskim produkcijama.

Prošli smo kroz casting koji možete vidjeti na našoj OF platformi, a uskoro će se pojaviti i na najpoznatijim programima. Dominik je već pokazao iznimne vještine i entuzijazam, a ja mu želim svu sreću u ovoj industriji, mnogo uspješnih filmova i možda poneku nagradu.

Ponosna sam što mogu podržati mladog glumca na njegovom putu i vjerujem da će postati velika zvijezda u svijetu filmova za odrasle. Pratite nas i uživajte u njegovom talentu! – poručuje Marija koja kaže da su imali i probno snimanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije