bravo, vatrogasci

FOTO DVD Podturen nakon olujnog nevremena sanirao štetu na 15 lokacija!

Jučer poslijepodne, nakon olujnog nevremena koje je zahvatilo područje Podturna i Ferketinca, DVD Podturen interveniralo je u sanaciji štete

Vatrogasci su uzbunom putem UVI sustava u 18:20 sati promptno reagirali na poziv te izašli na teren s navalnim vozilom (NV) i kombi vozilom (KV), angažirajući ukupno osam vatrogasaca.

Ekipa DVD Podturen imala je zahtjevan zadatak, s obzirom na to da su morali sanirati 15 lokacija na kojima su stabla bila srušena uslijed olujnog nevremena. Po dolasku na teren, vatrogasci su se odmah uhvatili posla te su koordiniranim i učinkovitim radom uspjeli ukloniti stabla koja su blokirala ceste i prijetila sigurnosti stanovnika.

Akcija je trajala sve do 20:41 sati kada su se vatrogasci vratili u spremište. Unatoč napornom radu i zahtjevnim uvjetima, članovi DVD Podturen uspjeli su sanirati štetu i vratiti sigurnost u pogođena područja.

Posebnu zahvalu uputili su gospođi koja im je tijekom intervencije donijela hladne sokove, što je bilo izuzetno osvježenje u tim trenucima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije