50. rođendan

VIDEO I FOTO NK Hajduk Štrukovec: Okrenuli vola od 660 kg – vol je pečen, dođite i proslavite s nama!

Za ovu priliku pripremili su vola teškog 660 kilograma

Danas je započela proslava 50. godišnjice NK Hajduk Štrukovec, a događaj je obilježen na poseban način zahvaljujući vještini majstora pečenja volova, ekipe iz Podturna redom, David Škvorc Sinko, Marijan Cerovec Cero, Jakob Kolar Jakec i Dragutin Mravlek Mravac.

Za ovu priliku pripremili su vola teškog 660 kilograma, što je rezultiralo velikim brojem porcija za okupljene posjetitelje. Pripreme su započele jučer oko 22 sata kako bi vol bio spreman za današnje slavlje. Ovaj vol ekipi iz Podturna bio je samo jedan u nizu kojeg pripremaju u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a kako vele, biti će ih još puno.

Uz gastronomsku ponudu, događaj uključuje i nogometni turnir te večernji nastup Rangers benda, koji će osigurati zabavu za sve prisutne.

Danas u 14 sati održat će se Svečana sjednica, a u 16 sati počinje nogometni turnir. U 16 sati igraju NK Hajduk Štrukovec – Plavi Peklenica, u 17:30h Dječja revijalna utakmica, u 18 sati igraju NK Zasadbreg 77 i NK Mali Mihaljevec. Utakmica za 3. mjesto igra se sutra, u nedjelju u 16 sati, a u 18 sati igra se finale.

Organizatori iz NK Hajduk Štrukovec pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u slavlju ovog značajnog jubileja.

Vol je pečen, poručuju iz kluba, dođite i proslavite s nama!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije