ODLIČNA IDEJA

FOTO Sportsko ljeto u Nedelišću u punom zamahu

Sportsko ljeto u Nedelišću nastavlja donositi nove aktivnosti za djecu. Ovaj tjedan, mladi sportaši imali su priliku okušati se u rukometnom kampu pod vodstvom trenera Rukometnog kluba Nedelišće

Kamp je bio izuzetno uspješan, a djeca su pokazala veliki entuzijazam i želju za učenjem. Trener Tomislav je pohvalio sudionike: “Rukometni kamp bio je fantastično iskustvo za sve nas. Djeca su pokazala veliki entuzijazam i želju za učenjem. Svaki dan su dolazila s osmijehom na licu i željom da unaprijede svoje rukometne vještine.

Posebno bih istaknuo timski duh i zajedništvo koje su razvili tijekom kampa. Vjerujem da smo im usadili ljubav prema sportu i pokazali kako je rukomet zabavan i koristan za njihov razvoj.”


Dvanaestogodišnja Klara također je podijelila svoje iskustvo: “Bilo je super na kampu! Naučila sam puno novih stvari o rukometu. Treneri su bili jako ljubazni. Najviše mi se svidjelo to što smo puno igrali i zabavljali se. Jedva čekam opet zaigrati rukomet i pokažem što sam naučila.”


Sljedeći na redu je teniski kamp koji će se, zbog najavljenih visokih temperatura, održavati od 8:00 do 10:30 sati u Sportskom parku Trate u Nedelišću (Ul. Josipa Marčeca 27a). Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i pridruže sportskim aktivnostima koje kampovi nude.


Prijave za sve kampove otvorene su tijekom cijelog ljeta i dostupne su na internetskim stranicama Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće: www.zsuon.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije