lapšina

VIDEO I FOTO Na zadovoljstvo najmlađih u Lapšini otvoreno dječje igralište

Za dobru atmosferu, hranu i piće pobrinuli su se supružnici Tomica i Simona Podgorelec

Na zadovoljstvo najmlađih mještana Lapšine i okolice u „Dolini dabrova“ postavljeno je obnovljeno dječje igralište, donirano od strane općine Sv. Martin na Muri. Vrijedna braća Podgorelec uz pomoć nekolicine prijatelja u potpunosti su obnovili i postavili donirana igrala.

U subotu je uz simbolično druženje u nazočnosti načelnika Martina Srša i mnoštvo dragih ljudi, igralište otvoreno za djecu i sve koji se žele opustiti i uživati u prekrasnom krajoliku kraj jezera.

Za dobru atmosferu, hranu i piće pobrinuli su se supružnici Tomica i Simona Podgorelec. Za gladna usta pripremili su prave delicije od janjetine do žabljih krakova. Oni svaki svoj slobodan trenutak posvećuju uređenju i održavanju kućice i cijelog tog područja pa svatko tko se nađe tu ciljano ili slučajno ne može ne primijetiti koliko je ljubavi u sve to uloženo, a da se za uzvrat ne traži ništa

Ima tu i vrijednih pojedinaca koji uvijek rado pomognu ili su inicijatori kakvog većeg projekta. Lijepo je vidjeti takvo zajedništvo jednog mjesta, a bilo bi ljepše da ima više empatije i poštovanja prema ljudima koji se trude, rade i doniraju , jer sve što se napravi ostaje tu i za buduće naraštaje, koji sada bezbrižno uživaju na novim njihaljkama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije