STRAHONINEC

FOTO Odlična likovna i kreativna radionica u sklopu ljetnog kampa u Strahonincu

Danas je u sklopu ljetnog sportskog-zabavnog kampa za djecu u Strahonincu održana likovna i kreativna radionica

Kamp, koji nosi naziv “Pokrenimo ljeto radošću”, već tradicionalno organizira Općina Strahoninec.

Cilj kampa je omogućiti djeci da se nakon naporne školske godine opuste uz sport i druge zabavne aktivnosti te da nastave druženje sa svojim prijateljima. Kamp je namijenjen djeci od predškolskog uzrasta do 8. razreda osnovne škole.

Organizaciju vodi Osnovna škola Strahoninec, a u provedbu su uključeni lokalni klubovi, udruge i pojedinci. Sudjelovanje u kampu je besplatno za svu djecu, a s njima rade profesori, učitelji i kvalificirani treneri.

Svako dijete ima osiguranu užinu, sok ili vodu, kao i diplomu za uspješno sudjelovanje. Kako ističu iz Općine, “Djeca su naše najveće bogatstvo i radost, zato Pokrenimo ljeto radošću.”

Podsjećamo, tijekom cijelog srpnja djeca mogu sudjelovati u raznim sportskim disciplinama poput odbojke, karatea, streljaštva, košarke, nogometa i plivanja.

Uz to, organizirane su i glazbene radionice, radionice gline, nastupi mažoretkinja, aktivnosti vatrogasaca, filmske radionice i tradicionalne igre koje provodi KUD.

Današnja likovna i kreativna radionica dodatno je obogatila program kampa, pružajući djeci priliku da izraze svoju kreativnost i uživaju u zajedničkom stvaranju. Radionica je bila dobro posjećena, a mali umjetnici s ponosom su pokazivali svoja djela.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije