IMAMO LI DOVOLJNO?

VIDEO ANEKTA Mogu li si Međimurci priuštiti ljetovanje na moru?

Danas smo u centru Čakovca proveli video anketu i pitali građane mogu li si Međimurci priuštiti ljetovanje na moru

Odgovori su bili različiti, od onih koji smatraju da je ljetovanje preskupo do onih koji misle da su cijene slične kao i na sjeveru Hrvatske.

Jedan od sugovornika smatra da su cijene ljetovanja na moru previsoke. “Ljetovanje na moru danas je preskupo,” rekao je, dodajući kako su cijene smještaja i hrane visoke te da se mnogi odlučuju za druge opcije.

Sugrađanka je imala drugačije mišljenje. “Cijene su iste kao i na sjeveru Hrvatske,” izjavio je, ističući kako je moguće naći povoljne opcije za smještaj i da cijene nisu drastično različite.

Također, neki građani su napomenuli da posjeduju vlastite apartmane ili vikendice na moru, što im olakšava odluku o ljetovanju. “Imamo apartman na moru, pa nam je ljetovanje pristupačnije,” kazao je jedan od sudionika ankete.

Međutim, nisu svi u mogućnosti uživati u morskim radostima zbog životnih obaveza. “Ne stignem ići na more zbog posla i obiteljskih obaveza,” istaknuo je građanin.

Ovi raznoliki odgovori pokazuju da su mišljenja Međimuraca podijeljena kada je riječ o mogućnosti ljetovanja na moru.

Dok neki smatraju da je skupo, drugi vjeruju da su cijene usporedive s onima na sjeveru Hrvatske, a neki jednostavno nemaju vremena za odmor zbog svakodnevnih obaveza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije