znanje je moć!

FOTO Uspješno održan Vinski kviz

Dok je živ i dok mu srce živo kuca, čovjek ima potrebu testirati svoje znanje

Znanje je moć, a tko više zna veća je faca, veća sila, veći autoritet. Kako starimo nosimo u sebi sve više nakupljenih znanja. I potrebnih i nepotrebnih.

Ne stignemo svi na Potjere, Milijunaše, ovaj ili onaj Pub kviz, ali žarko želimo provjeriti koliko točno znamo npr o vinu. Priliku za duhovitu, zabavnu, ali prije svega organoleptičku „izmjeru” osobnog poznavanja vina i stotine važnih sitnica iz vinskog svijeta ponudio je Vinski kviz u prostorima Multimedijalne dvorane Centra za kulturu Rudar prije tjedan dana.

Kviz su organizirali TZ područja Mura i Gorice i studio Reci Da. Iako je te subote šetnicom već zarana tekao dobro posjećen Wine fest, a republika se pripremala za ples uz Savršene marginalce pod šatorom, sudionici vinskog kviza špičili su olovke već od podneva pa žedni i spremni sjeli za stol točno u 16 sati.

Vinski kviz se ne prepričava, on se jednostavno mora doživjeti. Toga dana za stolovima Wine festa na šetnici izlagale su vinarije Preiner, Kerman, Jakopić i Boris Novak. Svi od reda poklonili su svoja vina uvrštena u kvizaško kušanje, ali i ona koja su završila kao utješni poklon najneuspješnijima:–))), poklon singl pobjedniku i poklon pobjedničkom paru. Vinski kviz je iskustvo koje se mora ponoviti, nekoliko puta, čim čim više, to to korisnije.
Do susreta s olovkom i kupicom još ovog ljeta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije