ŽABNIK

EDUKATIVNA AVANTURA Djeca iz vrtića ‘Ribica’ upoznala život na farmi

Djeca iz dječjeg vrtića Ribica iz Žabnika nedavno su provela jedno iznimno edukativno jutro koje će zasigurno dugo pamtiti

U pratnji svojih odgojiteljica, mališani su posjetili dva lokalna posjeda- farmu krava i svinja obitelji Novinščak te posjed obitelji Goričanec, gdje su se upoznali s pilićima i kokošima.

Djeca su se zaputila na posjed obitelji Goričanec, gdje su ih dočekali mali pilići i kokoši. Ovaj dio posjete bio je posebno uzbudljiv za mališane, jer su mnogi od njih prvi put vidjeli tako male životinje.

Nakon toga posjetili su farmu obitelji Novinščak, poznatoj po uzgoju krava i svinja. Djeca su imala priliku izbliza vidjeti kako izgleda svakodnevni život na farmi te su hranili mlade teliće.

Domaćini su djecu dočekali s osmijehom i toplinom, pružajući im nezaboravno iskustvo na svojim posjedima. Počastili su ih raznim slatkišima, a kako bi se zahvalili na gostoprimstvu, djeca su izvela nekoliko pjesmica koje su marljivo uvježbavali u vrtiću.

Edukativno jutro na posjedima bilo je iznimno korisno i poučno za mališane. Kroz ovu posjetu, mališani su dobili priliku naučiti mnogo o životu domaćih životinja.

Ovakve aktivnosti ne samo da obogaćuju dječje znanje, već ih i potiču na razvijanje ljubavi prema prirodi i životinjama. – poručuju iz vrtića te se obiteljima Novinščak i Goričanec zahvaljuju na gostoprimstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije