svaka čast

NASTUP I DRUŽENJE Puhački orkestar i mažoretkinje iz Male Subotice oduševili publiku u slovenskom Piranu

Puhački orkestar Općine Mala Subotica i Mažoretkinje Male Subotice protekli su vikend otputovali u slovenske gradove Piran i Portorož

 U subotu su na poziv Turističke zajednice Piran-Portorož održali promenadni koncert pod nazivom “Pod Tartinijevim lokom” u slovenskom gradu Piranu.

U prekrasnom ambijentu Tartinijevog trga publika je uživala u izvedbama puhačkog orkestra te mažoretkinja koji su zajedničkim snagama kroz pjesmu i ples predstavili Općinu Mala Subotica slovenskoj publici i mnogobrojnim turistima. Puhački orkestar nastupao je pod dirigentskom palicom Matije Sokača, dok je mažoretkinje za nastup pripremila trenerica Ivana Hajdinjak.

Osim nastupa za pamćenje, ekipa iz Međimurja provela je vikend na slovenskoj obali te uživala u kupanju u Portorožu i razgledavanju Pirana. Na putovanju im se pridružio i predsjednik Vijeća Općine Mala Subotica, Mladen Križaić.

Puni dojmova vratili su se s putovanja te odmah kreću u pripreme za novi zajednički nastup koji će se održati već ove nedjelje povodom obilježavanja Dana Općine Mala Subotica.

Ovim putem pozivaju sve u nedjelju, 7. srpnja s početkom u 18.30 sati na Promenadni koncert u Maloj Subotici na kojem će im se također pridružiti Puhački orkestar Grada Murskog Središća te Mažoretkinje Murskog Središća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije