Dodjela nagrada ”Imam žicu!”

Dodjela 18. HEP-ove Nagrade učenicima “Imam žicu!” održala se u Varaždinu. Ovogodišnju nagradu dobila su i dva učenika iz Međimurske županije, državni prvaci iz matematike Lukas Novak iz I.OŠ Čakovec (mentorica Tanja Debelec) i Filip Vinković iz OŠ Sveti Martin na Muri (mentorica Anica Karlovčec).

Nagrada “Imam žicu!” dodjeljuje se učenicima osnovnih i srednjih škola koji su postigli najbolje rezultate na državnim natjecanjima znanja iz predmeta matematika i fizika (s radovima iz eksperimentalne fizike) i natjecanjima elektrotehničara i elektroinstalatera / elektromontera.
Rezultatima i uspjehom učenici su pokazali znanje i vještine te pristup radu, što je utemeljenje za njihovo daljnje napredovanje.

Osim naših Međimuraca učenici i njihovi mentori u HEP su pristigli iz svih dijelova Hrvatske: iz Varaždina, Metkovića, Zagreba, Omiša, Pule, Buzeta, Gospića, Samobora, Velike Gorice, Zaprešića i Šibenika.

Nagradu učenicima od 2 500 kn uručio je direktor HEP-Proizvodnje d.o.o. Damir Magić dipl.ing.el. Nakon uručenja nagrada učenici i njihovi mentori posjetili su Proizvodno područje Hidroelektrane Sjever i HE Varaždin.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije