ZANIMLJIVO

CARBAGE RUN Nezaboravna avantura kroz Međimurje u starijim automobilima

Jučer i danas, Međimurjem prolaze šareni automobili iz cijele Europe, privlačeći poglede znatiželjnika i ljubitelja neobičnih avantura

Radi se o Carbage Run-u, petodnevnom putovanju koje ne poznaje granice u zabavi i avanturi.

Ovaj rally nije samo vožnja, već pravi stil života za sudionike. Pravila su jednostavna: automobil ne smije vrijediti više od 500 eura i mora biti star najmanje 15 godina. Brzina nije prioritet; umjesto toga, sudionici se suočavaju s ludim zadacima koji ih dovode do najbizarnijih situacija.

Putovanje Carbage Run-om vodi vas preko najslikovitijih i najizazovnijih cesta Europe, omogućujući vam da posjetite nepoznata mjesta i upoznate nezaboravne ljude. Ovaj događaj nije samo izazov, već pruža jedinstvenu priliku za stvaranje nezaboravnih uspomena, istaknuli su organizatori.

Povijest Carbage Run-a seže u 2008. godinu kada je pokrenut u Nizozemskoj, s prvim službenim izdanjem održanim 2009. godine. Ideja je nastala iz želje za nekonvencionalnim iskustvom, a ime “Carbage” je simbolično spajanje automobila i smeća, što odražava duh ovog jedinstvenog događaja. Od početnih 64 vozila na startnoj liniji, Carbage Run je do danas narastao do događaja s preko 1000 automobila, što ga čini jednim od najtraženijih avanturističkih rallyja u Europi.

Svojom popularnošću, Carbage Run je privukao pažnju ljubitelja adrenalinskih avantura diljem kontinenta, stvarajući liste čekanja za sudjelovanje na svakom novom izdanju. Ovaj događaj je postao sinonim za neustrašivost, inovativnost i nezaboravne doživljaje, te pruža sudionicima priliku da žive punim plućima u okruženju koje ne poznaje granice.

Ostatak info pročitajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije