ima i toga

BIZARAN SLUČAJ Prijavila policiji da su je napala i opljačkala dvojica muškaraca. Lagala je…

Utvrdili smo da se navedeni događaj nije dogodio, odnosno da je prijaviteljica neistinito navela činjenice opisane u zapisniku o zaprimanju kaznene prijave, kažu u PU varaždinskoj

“U ponedjeljak 24. lipnja oko 13.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu dvojica nepoznatih muškaraca drsko su okrala 44-godišnju ženu. Kako je utvrđeno, ona je upravljala biciklom, pri čemu ju je jedan od nepoznatih muškaraca također na biciklu gurnuo nadlakticom zbog čega je pala na tlo., piše Večernji list.

Pritom je s bicikla pala i njezina torba s novčanikom. U tom je trenutku drugi muškarac uzeo novčanik i iz njega uzeo i otuđio iznos od nekoliko stotina eura. Nakon toga je odbacio novčanik te su se obojica počinitelja udaljila biciklima s mjesta događaja.”

Tako je glasila vijest iz Policijske uprave varaždinske. No pokazalo se da tog kaznenog djela nije bilo, odnosno da je 44-godišnja žena napad – izmislila.

“Policijski službenici Policijske postaje Varaždin provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da se navedeni događaj nije dogodio, odnosno da je prijaviteljica neistinito navela činjenice opisane u zapisniku o zaprimanju kaznene prijave”, priopćila je policija koja će podnijeti posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije