važan posjet

RADNI POSJET Ministar Oleg Butković sutra dolazi u Međimurje

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, u četvrtak, 27. lipnja boravit će u radnom posjetu Međimurskoj županiji

Radni posjet će započeti u Prelogu gdje će obići radove na projektu „Sjeverna obilaznica grada Preloga“, a potom će u Nedelišću nazočiti svečanosti potpisivanja ugovora za izgradnju Obilaznice Nedelišća i Pušćina između Hrvatskih cesta i odabranog izvođača radova.

Riječ je o velikom projektu vrijednosti 28.433.657,05 eura. Izgradnjom obilaznice duljine 6,34 km rasteretit će se promet u naseljima Nedelišće i Pušćine, čime će se povećati sigurnost svih građana i sudionika u prometu.


Na potpisivanju će prisustvovati Oleg Butković, potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture, Matija Posavec, župan Međimurske županije, Nikola Novak, načelnik Općine Nedelišće, Josip Škorić, Predsjednik uprave Hrvatskih cesta te Silvija Kolmanić, članica Uprave tvrtke Tegra d.o.o.

Posjet Međimurskoj županiji potpredsjednik Vlade i ministar Butković završit će u Murskom Središću gdje će sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mursko Središće povodom obilježavanja Dana Grada i na svečanom otvorenju Sokolskog doma.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije