MEĐUNARODNA IZLOŽBA KAMIONA

NEDELIŠĆE Ne propustite 13. Truck Show Međimurje, dolazi Opća Opasnost!

Udruga profesionalnih vozača Convoy s ponosom vas poziva na 13 Truck Show Međimurje. Međunarodnu izložbu kamiona sa sportsko-rekreativnim karakterom, koja će se održati od 05. do 7. srpnja 2024. godine na prostoru MESAP-a Nedelišće

Očekujte nevjerojatnu atmosferu ispunjenu tisućama konjskih snaga i uzbudljivim događajima, uključujući izložbu Kamiona.

Doživite očaravajuće prizore tuniranih, oslikanih i posebno uređenih veličanstvenih kamiona koji će zasigurno oduševiti ljubitelje cestovnih divova.

Sportska Natjecanja: Pružite podršku ekipama muškaraca, žena i djece koje će se natjecati u vuči kamiona, dok se pojedinci bore u uzbudljivom natjecanju obaranja ruke.

Igra iznenađenja za Djecu: Neka vaši najmlađi dožive nezaboravnu radost kroz posebne igre i aktivnosti. Zabavna Igra za Posjetitelje:

Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u jedinstvenoj zabavnoj igri koja će dodatno začiniti atmosferu Koncert Grupe Opća Opasnost. U subotu, 6. srpnja 2024., u dvorani MESAP-a, uživajte u nezaboravnom koncertu grupe Opća Opasnost, uz predgrupu.

Ulaz na koncert je besplatan za sve vozače koji će doći kamionima i za sve naše dragocjene sponzore.

Besplatan American country grah i hell grill: Osjetite okuse autentičnog graha i sočnog roštilja, jer za sve posjetitelje osiguran je besplatan obrok.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije