FRUSTRACIJE GRAĐANA

LJETNO RADNO VRIJEME Kreću godišnji i sezona ljubljenja vrata

Pokušali smo dobiti Hrvatsku poštu u Čakovcu za komentar na vrlo loše recenzije, no nitko nam se ne javlja

Ljeto je počelo i kreću godišnji odmori.

Gradske i općinske uprave, ambulante, knjižnice, banke i ostale ustanove koje pružaju usluge neophodne građanima polako će na vrata okačiti znak: Promijenjeno uredovno radno vrijeme. Imaju pravo na odmor, dapače, zaslužili su ga.

Informacije na službenim stranicama nisu važeće

No koliko puta vam se dogodilo da na internetu pretražujete radna vremena, samo da biste na licu mjesta poljubili vrata jer, eto, obavijest je samo na ulazu, dok na službenim stranicama informacije nisu usklađene sa stanjem na terenu?

Ili još gore – danima bezuspješno telefonski pokušavate doći do svog npr. liječnika i kada konačno dođete do ordinacije u nadi da će vas primiti bez najave, na vratima piše da je zbog godišnjih odmora dežurni liječnik na drugoj strani grada i da radi u suprotnoj smjeni.

Može li se pomoći građanima i objaviti informacije i na službenim stranicama prije nego počnu frustracije i neizostavna hajka na društvenim mrežama?

Halo? Ima li koga?

Naša čitateljica javila nam se danas frustrirana jer već nekoliko dana ne može dobiti nikog na službeni broj telefona u čakovečkoj pošti u Masarykovoj. Kako nije u mogućnosti sama doći do pošte, zamolila nas je da provjerimo radno vrijeme i da se odmah raspitamo i o ljetnom radnom vremenu.

Nakon nekoliko naših neuspjelih poziva pošti u Masarykovoj i čekanja 15 minuta da nam se javi operater korisničke podrške Hrvatske pošte, za koju se poziv inače plaća po minuti, spustili smo slušalicu i sami se uputili u centar, nije nam daleko.

Osim toga, nabasali smo na loše Google recenzije upravo zbog istih problema koje smo i mi doživjeli.

Pokušali smo kontaktirati Hrvatsku poštu u Čakovcu za komentar na recenzije, no nitko nam se ne javlja.

Ljetno radno vrijeme

Pošta trenutno radi po uobičajenom radnom vremenu, od 8 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati, a ljetno radno vrijeme, odnosno promijenjeno uredovno vrijeme počinje 1. srpnja.

Pošta u Masarykovoj od 1. srpnja bit će otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15 sati, a utorkom i četvrtkom od 12 do 19 sati.

Subotom, nedjeljom i blagdanom pošta neće raditi. Do kada će to biti tako? E, to ne piše!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije