VRIJEDNI NAČELNIK

EMANUEL SINKOVIĆ Uvijek se može i mora bolje – pa tako i kod fiš paprikaša

Na Kulinarskim tajnama, gastromanifestaciji koja se održavala povodom obilježavanja Dana Općine Goričan, susreli smo i načelnika Emanuela Sinkovića u opuštenijem izdanju i s kuhačom u ruci

Na Kulinarskim tajnama, gastromanifestaciji koja se održala u subotu, 22. travnja na Šuderici u Goričanu povodom obilježavanja Dana Općine, susreli smo i načelnika Goričana, Emanuela Sinkovića u opuštenijem izdanju i s kuhačom u ruci.

Obično se političari na sličnim manifestacijama pojavljuju u odijelu, na kratko, tek za nekoliko fotografija za medije, no ne i Emanuel Sinković. Zajedno sa svojim suradnicima iz Općine za gladne je mještane pripremao fiš paprikaš i pohanu piletinu.

Rad za mještane bez traženja naknade

Na naše pitanje kako stigne kao organizator nadgledati manifestaciju, a ujedno i kuhati zahtjevni fiš, načelnik Sinković s osmijehom odgovara: “Nije to ništa, moj radni dan počinje u 5 ujutro pa putujem na posao u Zagreb i natrag u Goričan na ‘volontiranje’ za Općinu. Ja, naime, obavljam funkciju načelnika volonterski, bez naknada ili dnevnica. Do 2 ujutro znam odgovarati na mailove i proučavati projekte za Općinu koje je ove godine toliko da je njihova vrijednost premašila 10 njezinih proračuna. Ovo danas mi je opuštanje, a fiš će sigurno oduševiti mještane!”

Svaka čast načelniku Sinkoviću koji djelima dokazuje da zaista živi svoj moto: Uvijek se može i mora bolje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije