nezaboravno druženje

FOTO Završno druženje robotičara Udruge žena Pretetinec i Udruge žena Slakovec

Kao i svake godine, i ove su godine robotičari morali najprije riješiti zadatak te pomoći robotu prizvati ljeto

Sad su već tradicionalno, robotičari Udruge žena Pretetinec i Udruge žena Slakovec u petak, 21. lipnja, imali zajedničko završno druženje. Druženju su se odazvali načelnik Općine Nedelišće, Nikola Novak, članice Udruge žena Pretetinec i članice Udruge žena Slakovec te roditelji robotičara.

Na početku druženja, svi prisutni, mogli su se još jednom kroz kratku prezentaciju svojeg rada u ovoj školskoj godini, prisjetiti svih natjecanja, uspjeha i putovanja.

Kao i svake godine, i ove su godine robotičari morali najprije riješiti zadatak te pomoći robotu prizvati ljeto. Robotičari obje Udruge udružili su svoje snage te su zajedničkim znanjem pomogli robotima na stazi uspješan prolazak kroz sva godišnja doba i najavu ljeta.

Za sve uspješne postignute rezultate te za uspješno završene radionice robotike školske godine 2023./2024. robotičarima je načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak, uz pomoć članica Udruge žena Pretetinec i Slakovec, podijelio zaslužene nagrade, diplomu, majicu i medalju.

-Druženje smo završili zajedničkim igrama na otvorenom. Ovom prilikom zahvaljujemo načelniku Općine Nedelišće, Nikolu Novaku, na podršci koju nam pruža u radu robotičara. Veliko hvala i svim članicama Udruga žena Pretetinec i Udruge žena Slakovec što su uvijek uz nas i nesebično spremne pomoći u svakoj potrebnoj organizaciji rada robotičara. Hvala i roditelji na ukazanom povjerenju, a najveća hvala robotičarima zbog kojih je svaka radionica robotike osim prilika za učenjem, bila i prilika za nova prijateljstva.

Robotičari zasluženo odlaze na ljetni odmor te se opet vidimo na jesen na novim upisima na radionice robotike! – poručuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije