MEĐIMURCI O EUROPSKOM PRVENSTVU

VIDEO ANKETA Građani očekuju bolje: Reakcije na dosadašnje rezultate Vatrenih na Euru

Danas smo u Čakovcu proveli video anketu među građanima, pitajući ih za njihove dojmove o dosadašnjim nastupima hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, kao i za očekivanja pred nadolazeću utakmicu protiv Italije

Uoči nadolazećeg susreta između Hrvatske i Italije na Europskom prvenstvu, građani diljem zemlje izražavaju svoje prognoze i dojmove o dosadašnjim nastupima naše reprezentacije.

U video anketi koju smo proveli, mnogi su izrazili optimizam zbog predstojeće utakmice. Iako svjesni izazova koje donosi talijanska momčad, velika većina vjeruje u mogućnost iznenađenja. Zadovoljstvo dosadašnjim nastupima naših “vatrenih” varira – dok su neki izrazili ponos zbog pokazanog karaktera protiv jakih protivnika, drugi su istaknuli potrebu za boljim rezultatima u nastavku natjecanja.

Atmosfera na Europskom prvenstvu opisana je kao fantastična, s puno navijača iz cijele Europe koji uživaju u svakom trenutku natjecanja. Organizacija je dobila visoke pohvale, što dodatno doprinosi pozitivnom dojmu o ovogodišnjem prvenstvu.

Sve u svemu, dok se očekivanja i strasti među navijačima širom Hrvatske sve više rasplamsavaju, ostaje vidjeti hoće li naši “vatreni” uspjeti nadmašiti talijansku momčad i ostvariti važnu pobjedu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije