ZLATNE DJEVOJČICE

OLIMPIJSKI FESTIVAL Načelnik općine Sveti Martin na Muri Martin Srša primio zlatne djevojčice

Dječji vrtić Smješko iz Svetog Martina na Muri je nastupio na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića,23.5. 2024. na kojem je ukupno sudjelovalo 17 vrtića

Mališani su se natjecali u atletskim disciplinama i malom nogometu u kojem su djevojčice osvojile zlatnih pehar i medalje.

Mališani u dječjem vrtiću Smješko žive prema načelima zdravog načina života uz svakodnevne sportske aktivnosti, poticanje na vježbanje i kretanje, boravak na zraku te pravilnu i uravnoteženu prehranu te bogatu suradnju sa sportskim udrugama iz općine i šire…

Kako Smješkići sami kažu:”bitno je sudjelovati i aktivno svaki dan vježbati”, a rezultati tada dolaze sami. Svake godine sudjelujemo na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića te u svojoj sportskoj zbirci imamo mnogo pehara i medalja iz raznih disciplina.

Ove pedagoške godine djeca su bili inicijatori suradnje s Muraken Gym-om iz Murskog Središća te uz suradnju s trenerom Dinkom organiziramo radionice karatea na kojima djeca upoznaju osnove karatea te stječu nova iskustva.

Načelnik općine Sveti Martin na Muri Martin Srša primio je zlatne djevojčice u Općinskoj vijećnici,19.06. te im prenio pohvale, počastio sokovima i sladoledom .

Uz divan sportski prijem te razgovor o potrebitosti kretanja načelnik je djevojčice pohvalio i motivirao za daljnje aktivnosti svim segmentima odgojno-obrazovnog rada što je od izuzetne važnosti na putu prema svestranosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije