SRETAN ROĐENDAN

ŠENKOVEC Dječji vrtić ‘Vrapčić’ proslavio 25. rođendan!

Svečanost povodom obilježavanja 25. godišnjice rada Dječjeg vrtića „Vrapčić“ Šenkovec održala se 18. lipnja u 17 sati u dvorani SRC „Gorčica“ Šenkovec

Svečanost su otvorili predškolarci koji su izveli himnu „Vrapčića“, nakon čega su sve prisutne voditelji pozdravili i uveli u program.


Djeci, roditeljima i pozvanim gostima obratila se ravnateljica Melita Pergar koja je ukratko predstavila razvoj Vrtića od 1999. godine, kada je osnovan pa sve do danas.

Navela je da Vrtić danas broji šest odgojno obrazovnih skupina, 120 djece i 20 zaposlenih te da je kroz razne projekte dobiveno oko 200.000,00 eura sredstava koja su namjenski uložena u rad i opremanje Vrtića. Također ističe da zahvaljujući stručnom i kvalitetnom radu djelatnika te uspješnoj suradnji s osnivačem- Općinom Šenkovec vrtić Vrapčić svojim polaznicima stvara temelje za bolji i kvalitetniji boravak i život.

Načelnik Općine Šenkovec Robert Meglić također se ukratko obratio svim prisutnima i pohvalio uspješan rad svih djelatnika u vrtiću te napomenuo da su djeca naša budućnost, ali i važan dio sadašnjosti stoga je neophodno ulagati u najmlađe članove općine.


U nastavku programa nastupila je folklorna skupina iz „Ptičica“ te sve jasličke i vrtićke skupine: „Ribice“, „Mišići“, „Smajlići“, „Iskrice“, „Elmeri“ i „Ptičice“.


25 godina rada Vrtića prikazano je u kratkom videu, nakon čega je uslijedila zajednička proslava svih skupina uz pjesmu, tortu s poklončićima za djecu i veselje.

Sretan 25. rođendan Vrtiću!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije