svaka čast

ČESTITAMO Nagrađeni najuspješniji učenici i mentori u OŠ Selnica

Načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević, danas je posjetio učenike i mentore OŠ Selnica koji su ostvarili zavidne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima

Učenicima su podijeljeni poklon bonovi i prigodni pokloni. Ukupno je nagrađeno 23 djece i 8 mentora. Nagrađeni su tako sljedeći učenici:

Leon Trstenjak, Frano Bajuk, Jakov Deban, Vito Jurasović, Nea Kraljić, Monika Matoša, Ana Modlic, Klara Peras, Klara Ščavničar, Nera Vinko, Karla Zamuda uz mentoricu Robertu Barat za sudjelovanje na Lidranu 2024., Međuopćinska i Županijska smotra.

Potom Valentino Sabo i mentorica Ivana Juršić za osvojeno 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika, Kristina Kočila i mentorica Dijana Premuš za osvojeno 3. mjesto na Županijskom natjecanju u kemiji, Kristina Kočila i mentorica Mihaela Grahovec za osvojeno 3. mjesto na Županijskom natjecanju iz biologije, Marvin Filipan za osvojeno 3. mjesto, Gabrijel Kutnjak za osvojeno 2. mjesto i Petar Petričević za osvojeno 1. mjesto na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture te mentori Dubravka Žignić Rosman i Bojan Kozar.

Nagrađeni su još i Viktoria Vodušek, Lea Kontrec, Klara Peras i Maja Korbelj za osvojeno 1. mjesto u Judu i plasman na državno prvenstvo na te mentor Milivoj Bujanić, kao i Lovro Panić, Jakov Bistrović, Leon Kontrec, Ivan Papa za osvojeno 3. mjesto u Judu, također s mentorom Bujanićem.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije