HUMANITARNA NOTA

CZK ČAKOVEC Dođite na koncert Humanitarne udruge Fijolina – U spomen na Gustija Draksara

Humanitarna udruga Fijolina i obitelj Petrović, uz suorganizaciju HDS ZAMP-a, pozivaju vas na nezaboravan koncert u čast Gustija Draksara, poznatog po izvanrednom doprinosu međimurskoj glazbi

Pridružite nam se u Centru za kulturu Čakovec, u srijedu, 26. lipnja 2024. u 19 sati, na glazbenoj večeri ispunjenoj ljubavlju i sjećanjima.

Ovaj jedinstveni događaj okupit će prijatelje i glazbenike koji su surađivali s Gustijem Draksarom, čiji je glas odjekivao diljem Europe i svijeta. Voditelj koncerta bit će Marijan Belčić, koji će nas voditi kroz večer prepunu emocija i sjećanja.

Ulaz je BESPLATAN, uz prethodno preuzimanje karata na blagajni Centra za kulturu Čakovec. Prilikom ulaska, posjetitelji će dobiti poklon CD sa pjesmama koje je otpjevao Gusti Draksar.

Na koncertu će nastupiti: Marija Kupper Jambrošić, Kruno Kamenić sa orkestrom, Ivica Jurgec, Lovro Blažon, Josip Sanjković-Mitrica, Nenad Gavez, Darko Golubić i Tajana Jezernik, Miroslav Odak-Vaga, Etno duo Goga i Željko, Kruno Lajtman, Željko Pokupec-Šero, Sara Petrović i prijateljice, Sastav Božji dlanovi, Karlo Čeh, Pepi Draksar i Gavaleri band (Nenad Peršak, Mirjana Hudin, Srećko Krištofić, Dražen Domjanić, Dragutin Kocijan, Dragomir Jurić Karči).

Sav prikupljeni prihod Humanitarna udruga Fijolina donirat će potrebitima, čime dodatno naglašavamo važnost ovog događaja.

Suorganizator koncerta: HDS ZAMP

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije