bilo je zanimljivo

FOTO Robotičari Udruge žena Slakovec i Pretetinec na Danima otvorenih vrata Tehničke škole Čakovec

Obišli su računalstvo gdje su robotičari isprobali VR naočale, mnoge igrice koje su učenici škole napravili za završni rad, te su mogli vidjeti kako bi izgledali u, njima popularnoj, igri Minecraft

Obišli su računalstvo gdje su robotičari isprobali VR naočale, mnoge igrice koje su učenici škole napravili za završni rad, te su mogli vidjeti kako bi izgledali u, njima popularnoj, igri Minecraft.

U dijelu strojarstva vidjeti su kako nastaje pijun za šah, proces laserskog rezanja pločice, ali su i isprobali lasersko zavarivanje. Elektrotehniku i mehaniku doživjeli su kroz razne demonstracijske vježbe, od kojih je najzanimljivija bila lasersko skeniranje ruke.

Robotiku su ostavili kao šećer na kraju. Upoznali su slavne robote škole, robot za kuglanje i robot za čišćenje snijega. Robotičari su odigrali jedno brzinsko kuglanje ali su i isprobali robotsku ruku koja je rušila tornjeve. Stariji robotičari najviše su uživali u vožnji automobila preko simulacije koju su napravili učenici škole.

Robotičari Udruge žena Slakovec i Udruge žena Pretetinec zahvaljuju ravnatelju škole, gospodinu Draženu Blažeki na gostoprimstvu i uspomeni na ovaj dan, te veliko hvala upućuju svim nastavnicima i i učenicima koju su im predstavili svoju školu, opremu i radove.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije