lijepa gesta

‘ZAJEDNO ZA PEDIJATRIJU’ Udruga ‘Zajedno za druge’ zahvaljuje svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji

Udruga 'Zajedno za druge' zahvaljuje svima koji su došli i sudjelovali u humanitarnoj akciji 'Zajedno za pedijatriju'

-Hvala Vam puno za donacije! Hvala, svim našim sponzorima bez kojih nebi mogli odraditi ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju, a to su ponajprije Grad Čakovec, Međimurska županija, Mjesni odbor Mačkovec i svi ostali sponzori. Hvala i Renđers bendu koji je odradio odličnu zabavu.

Želimo se isto tako zahvaliti i Ravnatelju ŽBČ Igoru Šegoviću i njegovim suradnicima što su došli i bili dio ove humanitarne akcije. – dodaju.

Ističu kako je putem tombole sakupljeno 1284 eura, te zahvaljuju svim sponzorima tombole što su omogućili veliki broj tombola.

-U donacijskoj kutiji je sakupljeno jos dodatno 428 eura. Putem podračuna je sakupljeno 2.954 eura. Posebno zahvaljujemo tvrtkama PROMMING D.O.O., BV PRODUCT D.O.O., Tomislav Radek i Jadranka Janković na najvećim donacijama, ali zahvaljujemo i svima koji ste donirali.

Ukupan iznos od 4.666 eura nažalost nije dovoljan za kupnju planiranog aparata, ali u dogovoru sa odjelom pedijatrije ŽBČ sredstva će se koristiti za nabavu novih inhalatora, također uređaji koji bi bili novost na odjelu.

Akcija je završila 16. lipnja i u ime udruge Zajedno za druge zahvaljujemo svima koji ste na bilo kakav način sudjelovali u istoj. – zaključuju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije