dvije izuzetne osobe

SUSRET U NEDELIŠĆU Velika humanitarka Alenka u društvu hrvatskog rekordera Roka Farkaša

Susret Alje i Roka bio je srdačan i prijateljski, a njihova međusobna podrška i uvažavanje bili su očiti

Na utrci Nedelska cenka u Nedelišću, održanoj 15. lipnja 2024. godine, susreli su se dva izuzetna pojedinca: Alenka Novak, poznata humanitarka i volonterka Crvenog križa Čakovec, te Roko Farkaš, poznati atletičar koji je nedavno postigao povijesni rekord u trčanju na 200 metara.

Alenka Novak, ili kako je mnogi zovu Alja, već godinama nesebično daje svoj doprinos kroz brojne humanitarne akcije i volonterski rad. Njezin trud i posvećenost prepoznati su diljem Međimurja, a njezina prisutnost na utrci Nedelska cenka dodatno je obogatila ovu sportsku manifestaciju.

Roko Farkaš, jedan od najperspektivnijih hrvatskih atletičara, nedavno je ušao u povijest postavivši najbrže vrijeme na 200 metara. Njegov uspjeh inspiracija je mnogim mladim sportašima, a njegov dolazak na utrku Nedelska cenka privukao je veliku pažnju sudionika i posjetitelja.

Susret Alje i Roka bio je srdačan i prijateljski, a njihova međusobna podrška i uvažavanje bili su očiti. Oboje su istaknuli važnost sporta i humanitarnog rada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije