okupili se umirovljenici

FOTO U Gornjoj Dubravi održane 22. proljetne sportske igre umirovljenika

Najboljom udrugom u sportskim disciplinama, a ujedno i ukupnim pobjednikom 22. sportskih igara proglašena je Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec

Danas, 14. lipnja 2024. godine u Gornjoj Dubravi u kavani „K Jeleni“ održane su 22. proljetne sportske igre u organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije.

Sve je prisutne na samom početku pozdravio predsjednik Saveza Franjo Novak, a pozdravnom govoru pridružio se i Nikola Novak načelnik općine Nedelišće koji je i otvorio sportske igre i svim sportašima poželio puno uspjeha u svim disciplinama.

Na proljetnim 22. igrama Saveza snage su u sportskim disciplinama streljaštva, pikada, viseće kuglane, belota i šaha izmjerile Udruge umirovljenika iz Preloga, Gornjeg Hrašćana, Ivanovca i Udrugu umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec.

Najboljom udrugom u sportskim disciplinama, a ujedno i ukupnim pobjednikom 22. sportskih igara proglašena je Udruga umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec, drugom Udruga umirovljenika Prelog, trećom Udruga umirovljenika Ivanovec kojima su uručeni pehari, dok je četvrta no ipak vrijedna, ekipa Udruge umirovljenika iz Gornjeg Hrašćana osvojila zahvalnicu za sudjelovanje.

Svim prisutnim sportašima su za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto podijeljene medalje i diplome. Zajedničko druženje uslijedilo je do kasnih noćnih sati uz glazbu i ples.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije