Trash&Burn festival

FOTO Prava uživancija prvog dana u jedinstvenoj atmosferi Trash&Burn festivala

Posjetitelji su mogli uživati u impresivnoj izložbi opakih američkih automobila i motora a tu su i pin-up djevojke

Izletište Goričanec u Sv. Martinu na Muri domaćin je prvog dana manifestacije Trash&Burn, koja se održava u petak i subotu, 14. i 15. lipnja 2024. godine.

Već danas posjetitelji mogu uživati u impresivnoj izložbi opakih američkih automobila i motora pristiglih iz čitave Europe. Manifestacija je oduševila ljubitelje vintage kulture s pin-up djevojkama, burlesk nastupima, tattoo umjetnicima, te štandovima s vintage odjećom. Posebnu atrakciju predstavljao je burn-out box, gdje su vozači pokazivali svoje vještine paljenja guma.

Prošle godine Trash&Burn ugostio je preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine organizatori očekuju nastavak tradicije i postavljanje novih rekorda. Glazbeni dio festivala donosi nastupe top svjetskih rockabilly i rock and roll bendova te DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske, osiguravajući nezaboravnu zabavu za sve prisutne.

Očekuje se da će i drugi dan manifestacije biti jednako uzbudljiv, s još više posjetitelja i ljubitelja američkih automobila koji će doći uživati u jedinstvenoj atmosferi Trash&Burn festivala.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije