završna produkcija

VIDEO I FOTO Učenici Suite – škole sviranja i pjevanja pokazali znanje i umijeće sviranja

Program koji je pripremljen sastojao se od klasične glazbe te hitova pop, rock kako stranih tako i domaćih

U Domu kulture u Strahonincu u četvrtak, 13. lipnja, održana je završna glazbena produkcija polaznika Suite – škole sviranja i pjevanja. Dean Mošmondor, vlasnik i osnivač škole, obratio se prisutnima i polaznicima, izražavajući ponos i zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Na produkciji su polaznici različitih generacija pokazali zavidno znanje i umijeće sviranja i pjevanja kompozicija raznih žanrova. Program koji je pripremljen sastojao se od izvedbi klasične glazbe te popularnih hitova iz pop i rock žanrova, kako stranih tako i domaćih.

‘Suita’ u svom programu nudi školu za različite instrumente, uključujući synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, violinu, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet, flautu, kao i solo pjevanje. Ovaj široki spektar instrumenata omogućava polaznicima da istraže i razviju svoje glazbene talente na različitim poljima.

Produkcija je bila izvanredna prilika za polaznike da pokažu sve što su naučili, a za publiku da uživa u raznovrsnom i kvalitetnom glazbenom programu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije