ČESTITAMO

FOTO Najmlađe mažoretkinje Nedelišća osvojile medalje na Mažoret turniru

Nakon nedavno održanog državnog prvenstva u Međimurju uz domaćinstvo Mažoretkinja Nedelišća, u nedjelju 09. lipnja 2024. uz domaćinstvo Mažoretkinja Male Subotice održan je i Mažoret turnir Mažoret saveza Hrvatske

U natjecanju koje je namijenjeno najmlađim mažoretkinjama i početnicama, sudjelovalo je jedanaest mažoret udruga iz cijele Hrvatske i to iz Daruvara, Dubrave, Gornjeg Mihaljevca, Kanfanara, Labina, Nedelišća, Nuštra, Ogulina, Samobora, Vrbovca i Male Subotice.

Više od četrdeset članica iz mažoret vrtića, dječjeg sastava i mlađih kadetkinja Mažoretkinja Nedelišća otplesalo je unaprijed zadane koreografije u solo i formacijskoj kategoriji, a koje su uvježbale sa svojim trenericama Barbarom Pleh, Dorom Toplek i Emili Hunjadi. Većini mažoretkinja je to bilo prvo natjecanje u životu te im prve osvojene medalje puno znače.

U kategoriji dječji solo Nika Novak osvojila je zlatnu medalju, dok su dječje formacije zaslužile jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju. Dvije formacije kategorije mlađih kadetkinja osvojile su zlatne medalje, a formacija starijih kadetkinja srebro.

U starijim kadetkinjama natjecanje su se i solerice od kojih su četiri osvojile broncu, četiri srebro, a Kaja Čalopek i Emina Tomašković zlatne medalje. Bravo za sve natjecateljice!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije