svaka čast

OSVOJILE BROJNE MEDALJE Mažoretkinje Male Subotice domaćini Mažoret turnira Mažoret saveza Hrvatske

Mažoretkinje Male Subotice proteklog su vikenda po prvi puta bile domaćini Mažoret turnira za timove iz cijele Hrvatske

Na Mažoret turniru sudjelovali su članovi Mažoret saveza Hrvatske iz Daruvara, Dubrave, Gornjeg Mihaljevca, Kanfanara, Labina, Nedelišća, Nuštra, Ogulina, Samobora i Vrbovca te Mažoretkinje Male Subotice.

Ukupno je na turniru sudjelovalo više od 300 mažoretkinja iz cijele Hrvatske, a s obzirom da je turnir namijenjen mažoretkinjama početnicama i najmlađim mažoretkinjama, za mnoge od njih ovo je bilo prvo natjecanje i nastup pred sutkinjama.

Otvaranje turnira održalo se pred prepunim gledalištem sportske dvorane OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, a prisutne su pozdravili načelnik Općine Mala Subotica, Valentino Škvorc te ispred domaćina Marina Držanić, predsjednica KUU Zvon i Ivana Hajdinjak, voditeljica sekcije mažoretkinja u Maloj Subotici.

Mažoretkinje Male Subotice natjecale su se u četiri dobne kategorije – dječji sastav, mlađe kadetkinje, starije kadetkinje i juniorke te su svi uzrasti osvojili medalje!

U formacijskom programu osvojile su 4 zlata, 1 srebro i 1 broncu, dok su u solo programu osvojile čak 18 zlatnih te 4 srebrne i 2 brončane medalje! Ekipa u plavom ovim je odličnim rezultatima zaokružila još jednu uspješnu sezonu, a prije ljetne stanke čekaju ih još nastupi povodom Dana Općine te odlazak na drugu inozemnu plesnu turneju u slovenski Portorož zajedno s Puhačkim orkestrom općine Mala Subotica.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije