15. lipnja - dan općine nedelišće

DANI OPĆINE NEDELIŠĆE Utrka, radionice, utakmica i koncert Letećeg odreda

Pridružite se u vikendu prepunom događanja za sve uzraste i interese

Općina Nedelišće poziva vas da sudjelujete u proslavi Dana Općine Nedelišće 15. lipnja. Pridružite nam se u vikendu prepunom događanja za sve uzraste i interese.

Program:

9:00 – Utrka Nedelska cenka

Utrka za sve generacije na otvorenom prostoru MESAP-a. Sudjelujte i uživajte u sportskom duhu naše zajednice, a ove godine Nedelska cenka dio je i akcije za Karlu Hergotić.

Aktivnosti i radionice

Od 13:00 prošećite do Lovačkog doma u Nedelišću gdje vas očekuju raznovrsne radionice za djecu i odrasle. Također, uživajte u izložbi mnogobrojnih umjetnika na otvorenom i opustite se u Zen zoni Art forest festivala.

17:00 – Koncert rock banda Izgubljeni

Na ljetnoj pozornici u dvorištu MESAP-a zabavljat će vas rock band Izgubljeni. Uživajte u njihovom nastupu koji će biti odlična uvertira za nogometnu utakmicu.

18:00 – Nogometna utakmica Španjolska – Hrvatska

Pratite nogometnu utakmicu Španjolska – Hrvatska na dva velika ekrana. Podržite našu reprezentaciju u društvu prijatelja i sugrađana uz ponudu jela i pića. Nakon utakmice – Koncert Dobrih vibracija Nastavite u dobrom raspoloženju uz koncert Dobrih vibracija.

22:00 – Koncert grupe Leteći odred

Za kraj dana uživajte u koncertu popularne grupe Leteći odred koji će sigurno podići atmosferu i učiniti ovaj dan nezaboravnim.

Prilikom održavanja događanja kod MESAP-a mislilo se i na najmlađe te će oni moći uživati u napuhancima!

Dođite i proslavite Dan Općine Nedelišće s nama!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije